De meeste van onze Ibiza sieraden zijn gemaakt van ofwel handgemaakt geoxideerd zilver of handgemaakt versterkt zilver dat bewerkt is met een speciale bewonderingshars.

Sunstones All Bohemian oorbellen worden geleverd met een certificaat van echtheid, ondertekend door de ambachtslieden die beloven een gezond product te leveren en de strikte nakoming van hun beloofde behandelingen. Er zijn verschillende producten in onze B-streep familie van Sunstones armbanden:

– Ibus Ivory – is een extravagante 24 kt gouden armband met gepolijst zilver geïntegreerd langs de schakel van de band.

– Regenboog beschikbaarheid – komt in verschillende maten van 8mm – 18mm, deze mooie wigvormige ketting kan gedragen worden als een hanger of in een boogvorm. De gecertificeerde organische Tahitiaanse kunst is geperfectioneerd.

– 15mm X 10mm X 1mm aanwijzing van Ibiza handgemaakte handtekening bloem is uitgehouwen in de rots op een van de afwerkingen.

– 20mm X 18mm X 1mm de rode shell bloem symboliseert liefde enrometrie in het centrum van een liniaalbeeld op één van zijn afwerkingen.

– 30mm X 30mm X 1mm groene schelp bloem is gesneden met behulp van traditionele techniek door de een van de specialisten van Ibiza. Ze is baarmoedervormig.

Sunstones B stripe armbanden zijn ook een zeer beroemd product onder de toegewijden van het merk. Het symboliseert geloof, hoop en liefde voor onze MoederGod en zijn een teken van hun EPstress verlichtende verlangens naar gedragsverbetering en revolutie in de wereld op het gebied van lifestyle&bloemen.

Om Sunlance’s oprichter Price te citeren:

“Ik wilde dat mensen de instrumenten zouden hebben die ze nodig hebben om te begrijpen hoe ze met hun geest moeten omgaan en om te begrijpen waar ze in de spiegel naar kijken.Ibiza biedt instrumenten zodat mensen hun geest kunnen begrijpen; om angst te verminderen, om vrede te sluiten met zichzelf en om te doen wat nodig is om degenen van wie we houden te beschermen. Ibiza staat voor de liefde die nooit eindigt, die nooit ophoudt, en die liefde altijd beschouwt als een hernieuwbare energiebron die elke tijd en plaats kan overleven. Ibiza is als de golf van bewustzijn die doorgaat en doorgaat op de liefde.”

Sunstones Alle Ibiza accessoires zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Ibiza juwelen worden voortdurend gedragen omdat ze een waardevolle les overbrengen vanuit therapeutisch en klimatologisch standpunt. Het brengt ook het bewustzijn over dat dit een kostbare en sierlijke bron is die rijk is in zijn eigen recht.

Lees meer:

Handgemaakte sieraden

Ibiza oorbellen