Close Up Foto Van Paarse Edelstenen

Zoek een begeleider

Hoe zou je het vinden om een mooie ketting uit te zoeken die je 14-jarige nichtje mooi zal vinden als speciaal verjaardagscadeau? Met Pearls2Show kunt u in een van onze vele online winkels de ketting kiezen die u het mooist vindt, zodat de kans groot is dat uw kleine kind die ook leuk zal vinden.

Net als de gemasseerde voeten en de manicure kunt u ook kiezen voor een ketting die uw persoonlijkheid laat zien om het zuinige eitje te Thanassis. We hebben een aantal uitstekende collecties van gemasseerde parels en een van de schattige hangers is een gehuurde hanger die plezier zal toevoegen aan elk feest.

Feestideeën

Pearls2Show is een bedrijf dat begrijpt dat grote ideeën zijn het kruid van partij brainstormen. Een van onze ideeën was een schattige zwarte spiky choker die kwam in een juweel munt hanger ook.

Het idee is cool, maar de hanger heeft een aantal coole functies. Nu ik erover nadenk, je kunt hem waarschijnlijk vinden in een van de winkels in het winkelcentrum verderop.

Deze hanger speelt in op ons "Juweel" thema, maar alle diamanten zijn niet gelijk geschapen. Ik stel voor dat u op het web gaat kijken als u nog meer keus wilt hebben. Maar in de tussentijd is dit een schattige choker die er zo elegant uit zal zien bij je nichtje.

Deze kleine zwarte spiky choker is eigenlijk samengesteld uit 7 zwarte diamanten, die samen een totaal van ¾ karaat wegen. Hij meet slechts 18 mm in diameter en 8 mm in lengte, wat iets groter is dan een doosje speelkaarten.

De choker begint met een rij van gemiddeld 5mm ronde zwarte diamanten; gevolgd door een rij van 7mm ronde diamanten. Tot slot, onderaan de choker zijn er 8 rondgeslepen 1mm oranje diamanten.

Laten we het eens over de naam hebben! De naam komt van een weddenschap die mijn vriend en ik in een restaurant hebben gemaakt. We besloten om de choker zijn eigen naam te geven, Pearls2Show.

Je moet stijl hebben.

Nee, je hoeft geen miljoen dollar te hebben om een parelchoker te dragen. Met Pearls2Show heb je de beste kwaliteit tot nu toe, voor een spotprijsje!

Voor wie is het?

De parel choker is een accessoire dat niet gemaakt is om modieus te zijn. Het is meer ontworpen voor het meisje dat ze graag verzamelt te zijn. Ebbenhout is het meest populaire materiaal dat met parels wordt gebruikt, maar ze kunnen ook weer worden gerecycled om de kostuumjuwelen van je dromen te maken.

Ebbenhouten sieraden worden vaak gebruikt voor deahanmerquollar met enorme waarden van fonkeling en schittering. Er is echter een overvloed aan andere materialen die worden gebruikt om parels te maken.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit sieraad niet voor elke dag dragen is. Als u het gaat dragen, zorg er dan voor dat u het aanvult met iets anders.

Afhankelijk van hoe elegant en extravagant u wilt dat uw Pearl Choker te zijn kunt u een te vinden tegen een goedkope prijs ophttp://www.pearl-accessories.comwhere kunt u ook andere kostuum sieraden klassiekers, zoals de populaire overname riem gesp te vinden.