sieraden

Juwelen beperken zich niet alleen tot jurken, maar worden bijvoorbeeld ook gedragen door kleden en andere accessoires. Ze dienen vele doelen en ook, zoals hoeden, worden kralen gedragen als zowel add-ons als mode-uitingen. Welke juwelen worden gedragen, varieert voor het grootste deel met de voorkeuren van verschillende mensen.

Er zijn verschillende soorten juwelen verkrijgbaar:

1. Hoofd – de gewone traditionele sieraden die op het hoofd of rond de oren worden gedragen.2. Lichaam – lichaamssieraden die voornamelijk op de borst worden gedragen en beïnvloed worden door het spirituele rijk.3. Hand – direct op de handtas gedragen.4. Voet – meestal gedragen door de vrouw als deze niet bedekt is door een sok of tas, ook wikkels over de tenen.5. Kaarsen, pijpenragers, of spelden;6. Pellets – gebruikt door mannen en vrouwen. Veel verschillende ontwerpen;7. Accessoires – behalve sieraden kunnen andere accessoires oorbellen, halskettingen, armbanden, wenskaarten, enkelbanden met botten, dog tags en hondenpenningen zijn.

In de moderne tijd dragen tienerjongens en -meisjes niet meer ringen dan mannen en vrouwen, en hebben ze minder vaak een handtas. Mannen dragen echter nog steeds meer ringen dan vrouwen, hoewel het aantal is gedaald ten opzichte van de piek van de mannen op middelbare leeftijd.

Juwelen zijn geen schot in de roos, hoewel sterke en grote stukken beter zijn, maar een meer ingetogen stuk, zoals een ring, moet op zijn minst een ongewone vorm hebben. Een zachtjes bungelende aansteker, meer als een haarring, met het medaillon eraan, is veel beter dan een opzichtige oorbel of gewaagde ring.

Verzorging van juwelen

Denk eraan dat juwelen relatief kort meegaan en regelmatig worden weggegooid, dus draag ze niet los, denk na over hoe vaak u ze kunt dragen en als ze delicaat zijn (een fijne zilveren oorbel kan jaren meegaan, maar als hij dik is zal hij eerder uiteenvallen), kunt u denken aan een halsketting die bijeengehouden wordt met een kristallen hanger, dat ziet er veel beter uit dan een losse halsketting en het zorgt voor meer ademend vermogen.

Stenen en robijn voor edelstenen

Edelstenen zijn een uitstekend modeaccessoire, ze kunnen worden opgelost om de exacte tint van een edelsteen te krijgen en de kleureffecten kunnen dramatisch zijn. De juiste steen, regenboog of rozenkwarts kan 450 keer meer schittering geven dan de begrijp of robijnen. Maar de meesten van ons kunnen zich niet veroorloven om een grote zak robijnen of rode robijnen te kopen, afgezien van hangers, het is relatief goedkoop. En moeten edelstenen niet met zorg worden geslepen, gepolijst en verpakt? Vergeet niet, dat de hardheid kan toenemen op hetzelfde moment dat een zachtere edelsteen harder wordt:

Robijnen zijn hard, maar afwasbaar, hoe zachter een robijn is hoe scherper hij wordt. Blauwe diamanten kunnen heel hard zijn (ze kunnen in krulwerk gesneden worden), maar wrijf ze tegen kwarts of edelsteen en ze worden weer hard. Wat dacht u bijvoorbeeld van kwarts waaraan een pastel edelsteen is toegevoegd? Het wordt onmiddellijk zachter. Hardere oefeningen zoals obsidiaan zullen een veel hardere afwerking hebben.

Zorg voor juwelen

Als een sieraad nat wordt, laat het dan op natuurlijke wijze drogen, aan de lucht, uit direct zonlicht. Dit zijn allemaal slechte ideeën: als u een sieraad van edelsteen nat maakt, zal het niet alleen dof worden, maar het zal ook veel zorg vergen om het schoon te maken, omdat het gevoelig is voor barsten. De beste manier om edelsteen sieraden schoon te maken is met behulp van een vochtige doek. Een zachte doek, zoals een handdoek, zal alle vaseline verwijderen die vuil kan hebben vastgehecht; het maakt het reinigingsproces ook gemakkelijker als het gaat om stuk voor stuk; de doek maakt vlekken van vuil in elke richting, waardoor de edelsteen-front aan het element wordt onthuld. Pas dan kan het eigenlijke vuil worden verwijderd.

Als een sieraad na verloop van tijd nat wordt, en de oliën van het sieraad in het juweel trekken, krijgen de stenen een doffe afwerking. In dit geval kunt u in plaats van een schoonmaakmiddel zuiveringszout toevoegen aan warm water, samen met een paar druppels stijfsel. Baking soda wordt gebruikt omdat het het oppervlak van de edelstenen zal “inkleuren”, waardoor het licht door de edelsteen zal breken. Het enige wat nu nog rest is het drogen van de Hammer-zoon door deze aan de lucht bloot te stellen, uit direct zonlicht.

een sieraad, bijvoorbeeld een ring, manchetknoop of hanger, een horloge of zelfs een paar kleurrijke manchetknopen; stel dat uw kind een paar manchetknopen van een familielid krijgt, dan verwijdert het kind de achterkantjes en krijgt het na het afleggen het horloge in plaats van de portemonnee die in zijn eigen borstzakje is gestopt.

Lees meer:

Boho kettingen