Kostuumjassen zijn het meest standvastige kledingstuk. Franse manchetten, double breasted, met rokken en broeken, het is een van de moeilijkste kledingstukken om te kopen dat echt aanvoelt alsof het speciaal voor jou is gemaakt.

Een maatpak heeft verschillende onderdelen van de kledij van een man. Deze vormen het karakter van een maatpak. Van het karakter tot de constructie van het jasje, van de stoflengtes tot de kleuren en de verschillende details van de snit – alles is op maat gemaakt en aangepast om u precies te passen.

De jasjes vereisen de meest precieze pasvorm, daarom garandeert het op maat laten maken de beste pasvorm. Het groene pak heeft vele kleine en subtiele factoren, die ervoor zorgen dat u het maximale voordeel van authenticiteit heeft wanneer u een pak aantrekt. De maatpakken zijn ook licht gevoerd met percenten van zeer hoge kwaliteit om u comfort te bieden.

De details

Weten waar u moet zijn met betrekking tot het ontwerp en de pasvorm is uiterst nuttig bij het koopproces. Ook de richting die u moet nemen wanneer u bij een winkelier gaat kijken, is net zo belangrijk.

Enkele van de details die u moet weten om de meest opwindende en nauwkeurige pasvorm te krijgen zijn buste, armlengte, armsgat, taille, middenrugintensiteit, ventilatie, armsplitten, hemdlengte, schouder, tint en ruit.

Denk er altijd aan een pak te passen en uw armen op en neer te bewegen. Bovendien geeft rondlopen in de winkel met het pak aan uw arm u de kans om de gemakkelijke stijl en het comfort te bepalen terwijl u het geselecteerde herenpak draagt.

De op maat gemaakte pakken

In deze afwerkingsfase wordt een groot team van deskundige kleermakers samengesteld en zij doen een persoonlijk advies aan de kleermaker. Als het niet naar uw zin is, zal het teamlid u naar een andere kleermaker sturen die meer gekwalificeerd is.

In deze stap wordt het pak afgewerkt en aan u aangemeten. Het belangrijkste doel is om een maatpak te maken, op maat gemaakt volgens uw maten. In deze fase wordt u opgeroepen de maten door te geven die nodig zijn om aan een persoonlijk pak te beginnen. Maar, alles is nog niet verloren, uw nieuwe pakken moeten gemakkelijk te onderscheiden zijn van uw oude pakken of anders verliest u de waarde, kwaliteit en allure van de pakken. In deze fase is uw keuze vrij breed. Het hangt er bijvoorbeeld van af of u een jasje met enkele of dubbele borst wilt.

Alles bij elkaar wordt het proces om een nieuw pak te laten aanmeten Tailor-Made genoemd. Een maatpak is vrij complex maar het eindresultaat is zeker de moeite waard. Daar zijn Sebago, ongerust, bij de Armani en Hugo Boss pakken.

De perfecte schadeloosstelling

Marks & Spencer voert een enorme selectie van unisex enmens suitsestores, waar u kunt krijgen om uit te proberen voor jezelf. Met pak essentieel in de huidige samenleving, is het de moeite waard om te kijken naar deze opties voor u dagelijks.