Over de ontwerper

Strellson blijft, op een paar anderen na, Reserved.uster, voor zijn lancering ontwierp hij 'Foratra'. Nu werden karren Julia genoemd en ze glijden heel gemakkelijk mee. Hij ontwierp 'Smoko' voor Strellson's collectie, het heeft een T-shirt kraag, slabbetje en een tailleband, waardoor het een snelle jas/utility broek is. De Kaffe split G scheurvaste stof maakt het een van de beste bovenkledingmaterialen. S Philos irony t-shirt is eenvoudig en uniek, de voorkant is voorzien van een ingesneden cedille en kniedetails en de achterkant heeft een teddybeer. Het t-shirt is voorzien van het logo van 'Strellson' wat dit een classy toevoeging aan elke garderobe maakt. Voor jonge dames is het S Philos t-shirt met zijn jersey afwerking een geschikt t-shirt voor elke gelegenheid. Ten slotte is de Twill Drawstring Pant even aangenaam om naar te kijken en perfect voor dagelijks gebruik.

Een beetje meer over de Pocket

De Pocket is perfect voor elke gelegenheid, het gemak van een voorvak is onbetaalbaar, zeker als je een rugzak hebt om alles in mee te nemen. Het tijdloze uiterlijk van de Pocket, de kwaliteit van de materialen, de duurzaamheid en dit omvat een betrouwbare knoopsluiting en een garantie van 5 jaar. Pocket heeft een tijdloze look en feel en zorgt ervoor dat je er steeds stijlvoller uit wilt zien.

Deze broek is perfect voor mensen die zich comfortabel voelen in het dragen van alles en nog wat, van zakelijke pakken tot jeans en gevechtsbroeken, tot Sunday best. De Piedmont-snit is perfect voor deze collectie en door de focus op comfort en duurzaamheid durf je ze over de stadsstraten van Londen te dragen.

Door hun knoopsluiting betekent dit dat je niet bang zult zijn om plotseling uit een met zweet gevuld trainingspak te breken, omdat de zakzakken met ritssluiting zijn afgesloten.

Bovendien is de constructie van de Pocket perfect voor het warme weer met zijn duurzame waterdichte buitenmateriaal, je kunt je veilig voelen als je buiten rondloopt in de regen, ijzel of sneeuw en toch in staat zijn om dit geweldige kledingstuk te gebruiken. Perfect voor de zomer of op grote hoogte.

Deze broek is geweldig voor dagelijks gebruik of als extraatje tijdens je dagwandelingen. Het is zo comfortabel om te dragen en als je erin loopt, voel je je net zo comfortabel als wanneer je een top en een panty-jeans zou dragen. Door de vorm van de broek heb je het gevoel dat je een luxe badjas draagt ​​en niet zomaar een broek.

Evenzo zijn de zakken geweldig voor die zindelijkheidspauzes die altijd lijken op te komen als je op je dagwandeling bent of een klant ontmoet. Ik heb altijd gemerkt dat het hebben van een beveiligde en beschermde zak erg belangrijk is om u te helpen omgaan met mogelijke onbenullige ongelukken.

Over het algemeen is deze broek geweldig voor dagelijks gebruik en ziet u er ook stijlvoller uit.