Meisjes, Zwemmen, Spetterend, Zusters

zwemkleding, Speedo’s, wedstrijdzwemkleding, zwempakken, zwemslips, stoorpakken, sportzwemkleding, zwemkleding voor mannen, zwemkleding voor vrouwen, en gewichtpakken. Het merk Speedo is een van de populairste merken van zwempakken, gedragen door wedstrijdzwemmers, surfers en duikers. Hoewel Speedo stijlen maakt tot en met maat 8, 8 1/2, 10 en 12, heeft de algemene markt de neiging om de Speedo-maat te gebruiken voor al hun mannenzwempakken.

Het merk Speedo werd in 1970 opgericht door twee Australische surfjongens die vastbesloten waren hun surfuitrusting aan te trekken en een beetje geld te verdienenSnel na de jaren 1970 was Speedofabric, het logo van Speedo surfplanken en Speedo jeans, de naam van het bedrijf.Joe Kohl en Bob Lamace waren de oprichters van het Speedo surfplankenbedrijf, en ze wilden een naam die niet onder een handelsmerk zou vallen, noch door het bedrijf, noch door concurrenten, en die vriendelijk zou zijn voor surfers die uit het water stapten. Ze gingen blijkbaar naar een paar Olympische Spelen en stelden zichzelf de vraag, hoe kunnen we onze surfplank en surfplankgereedschap en -uitrusting beschermen, en daarbij hun kosten drukken? Gelukkig belden ze hun bedrijfje Speedo.

Op 21 september 1968 maakte het allereerste Speedo zwempak zijn opwachting op het O Venomenta inflatiecontrole racecircuit in Minimum, Brazilië. Het was een slipje gevoerd met nylon lycra. In de komende vijf jaar zou Speedo door verschillende ontwerpfasen gaan, maar ze bleven zich richten op het prestatie-aspect van hun zwempakken.Tijdens de jaren ’80 en ’90 was Speedo het officià “le uniform van de Internationale surfers. aan boord van een Braziliaanse sweep side board, gedragen onder een paar full board shorts. Uiteindelijk introduceerde Speedo andere zwemkleding stoffen en stijlen. Speedo heeft een grote reputatie voor de kwaliteit van de stof en het ontwerp.

Speedo’s hebben een unieke eigenschap voor de drager. Het is een vader zoon zwembroek die in alle maten past. Het biedt de drager volledige verticale steun, maar is zowel verticaal als horizontaal licht en soepel. Het heeft ook een voorgevormde cup die veel steun geeft, zoals op het gebied van de buste, en draagt een breed dekkingsgebied om de rug te beschermen. Speedo’s zijn gemaakt van nylon van goede kwaliteit, meestal in een weefsel dat bestand is tegen vlekken en vervagen.

Speedo’s hebben een drieknoopssluiting voor gemakkelijk gebruik. Ze hebben volledig elastische banden om het zitten te vergemakkelijken, een riemlus en een klep op het voorste beengedeelte die zeer handig en functioneel is. Bepaalde modellen van Speedo hebben ook een tailleband met bodemvrijheid voor een betere pasvorm. Hij loopt iets taps toe in de taille om te voorkomen dat het zwempak de broekspijp oprolt wanneer de drager zit. Daarom moet bij het wassen en strijken van Speedos grote zorgvuldigheid worden betracht om ketting of statische elektriciteit te voorkomen. Speedo’s gaan over het algemeen langer mee dan andere zwempakken en kunnen gemakkelijk door een ouder worden schoongemaakt. Ze zijn op zichzelf staand maar toch ruim. Vader en zoon zwembroek

Bij het wassen en strijken van Speedo’s moet grote zorgvuldigheid worden betracht om ketting of statische elektriciteit te voorkomen. Speedo’s gaan over het algemeen langer mee dan andere zwempakken en kunnen gemakkelijk door een ouder worden schoongemaakt. Ze zijn op zichzelf staand en toch ruim. Er zijn vele variëteiten van Speedos geproduceerd door talrijke bedrijven over de hele wereld. Ze zijn ook online beschikbaar op verschillende websites van bedrijven. Groothandel Speedo surfplanken zijn uitstekende aanbiedingen voor liefhebbers van surfen.