start-up team - designer stockfoto's en -beelden

Als een praktiserend monsterinkoper voor prestigieuze locaties zoalsDiscount Designer Clothing, onderzoek ik grondig de markt en de modetrends voordat ik aan een inkoopreis begin. Ik beoordeel de kwaliteit van elk artikel om er zeker van te zijn dat het van goede kwaliteit is en dus zal helpen het zelfbeeld van de consument te verbeteren. Omdat ik alleen producten van topkwaliteit koop, kan ik met trots zeggen dat mijn prijzen bodemprijzen zijn; je moet verwachten dat je $15+ betaalt voor alles wat ik koop. Dit is een extreem lage prijs, omdat ik dit als een investering beschouw.

In wezen draait mijn filosofie om het aanbieden van kleding van zeer hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Ik geloof dat er veel harder werkende modezaken zoals ikzelf zijn, die designerkleding van hoge kwaliteit willen aanbieden tegen prijzen die iedereen zich kan veroorloven. Mijn filosofie trok me aan in de richting van de winkelketens zoals Miss Selfridge, Selfridges en nu Chanel amazon. Ik begrijp nu dat veel fysieke modewinkels te lijden hebben onder detailhandelaars als Amazon, eBay en eFashion, om nog maar te zwijgen van het gebrek aan gespecialiseerde modewinkels in onze steden. Het wordt tijd dat de consument, naast gespecialiseerde detailhandelaren zoals ikzelf die de mode-industrie begrijpen, het heft weer in eigen handen nemen wat betreft onze mode. Er zijn zo veel mogelijkheden om te profiteren van, zoals; het aantal modieuze kledingwinkels beschikbaar in uw lokale omgeving, het aantal mode-winkels beschikbaar in uw lokale stad of stad. Op het ogenblik is het echter onwaarschijnlijk dat u, tenzij u het geluk hebt aan de top van de ladder voor de verkoop van designerkleding te staan, zult ontdekken dat er plaatselijk nauwelijks modezaken beschikbaar zijn.

Hoewel het waar is dat er ter plaatse weinig gespecialiseerde detailhandelaren zijn, zijn er wel een paar grote detailhandelaren die plaatselijke vestigingen hebben. De vertegenwoordigers van Debenhams, Paul Smith, House of Fraser en Marks and Spencer zouden een indrukwekkend voorbeeld van deze detailhandelaren kunnen geven. Zij zouden het niet aankunnen als de plaatselijke economie een hoge vlucht zou nemen, want de winkeliers huren een groot pand in plaatselijke winkelcentra; zij verwachten geen ernstige economische recessie! De plaatselijke modewinkel werkt met een winstmarge, waardoor winst verzekerd is, en de winst gaat niet verloren wanneer modetrends veranderen, zodat de winkelier zich geen zorgen hoeft te maken over een gebrek aan vraag naar zijn produkt tegen hogere prijzen.Bovendien is het veel waarschijnlijker dat plaatselijke winkeliers hun prijzen verlagen, omdat zij aanvoelen dat er een kopend publiek op het punt staat de markt te betreden; zij kunnen meer kortingen op produkten en ontwerpen bieden om te trachten klanten weg te lokken van de grote winkeliers, die vaak hun eigen ideeën over mode en dergelijke hebben.

De waarheid is dat plaatselijke modewinkels tegen veel gunstiger voorwaarden met grote winkelketens concurreren. Zij kunnen een betere service bieden, een ruime keuze en de kans om uw persoonlijke modestijl mee vorm te geven; tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. De toevloed van grote detailhandelaren zoals Amazon heeft gevolgen voor onze lokale winkels, want om met de grote winkels te kunnen concurreren moeten de kleine detailhandelaren hun prijsverwachtingen verhogen.