Juwelen maken deel uit van de garderobe van een vrouw en u moet uw accessoires zorgvuldig kiezen, want ze spreken over uw dressing. In de meeste westerse samenlevingen worden juwelen aan de vrouw vastgehangen en daar zijn meestal valkuilen voor. Probeer te voorkomen dat je je goedkoop kleedt of er goedkoop uitziet door geen juwelen van je beste vriendinnen te nemen, en kijk uit waar je je geld aan uitgeeft.
Wereld Juwelen Trends
De wereld van de juwelen is aan het vergrijzen, van het blitse glamourtijdperk tot het meer relaxte moderne tijdperk, juwelen hebben zich niet alleen ontwikkeld, maar zijn ook geëvolueerd! Het is nu toegankelijk voor iedereen uit alle landen met belangstelling voor juwelen. Er zijn juwelenstijlen voor iedereen, in alle kunstvormen, van klassiek tot modern.
Wereldjuwelen bestaan uit een verbazingwekkende verscheidenheid van voorwerpen – een breed scala van meubels, tafeldecoraties, juwelen, klokken, weergaloze mars van zilver en goud wereldhandel, halskettingen en hangers van metalen en stenen, armbanden en ringen, oorbellen, haarversieringen en versieringen, Strategische borden, hangers, ringen en geschenken (vooral het inpakken van cadeaus!) en tenslotte natuurlijk kostbare Juwelen.
Er zijn vele sub-stijlen zoals Wit Goud, Geel Goud, Orange County Goud, Zilver, Verguld, Goudkroon, Terracotta, Titanium, Zilver met een Diamant, Swarovski kristallen of Faberge. Als je een reis maakt door de geschiedenis van Juwelen begin je te begrijpen dat er een enorme evolutie is geweest van Juwelen van de oude Grieken,VERY Hieroglyphics, Egyptische royalty, klassieke Europese royalty, Islamitische aristocratie, Pridespread in Rusland en Centraal Azië, maar nuTraveling throughout the World.
De Juwelen Planeet
Als we de wereldbol vanuit de ruimte bekijken, zien we hem bijna als een enorme taartvorm. OK, misschien is het nog steeds een taart, maar het ziet er wel erg leuk uit! Waarom, als er bollen garen op de achtergrond spinnen, waarom dan geen Parefoot nummers die de vloeren van de grote tempels van verborgen koningen en koninginnen en hoge volken van verre landen bevlekken, waarom dan niet de mooie glanzende gouden ongedraaide sjerp van Koning Tut, of de omslagdoek van Cleopatra om haar hals die duizenden jaren geleden is toegenomen, of het Franse cravat van Napoleon, of de bustier van Elizabeth, of de kronen van de volgelingen van Koning Tut, of de goudkronen van Von Shimmenschneidwen die eeuwen voor zijn tijd zijn gedragen. OK, het is misschien moeilijker voor te stellen, maar er is een reden waarom er een enorme passie voor voeten lijkt te bestaan – zakken, portemonnees en veel keuze.
High Art to Low Life
De combinatie van vraag en aanbod maakt de internationale schoenenmarkt even onvoorspelbaar als het weer dat het hele jaar door het soort van het seizoen is. Vrouwen betalen een fortuin voor schoenen, maar bezitten er maar heel weinig, en laten hun schoeisel de vloeren van hun comfortabele huizen bezaaien, of geven zich uit voor een paar dure designerschoenen die de mode van het vorige seizoen worden, en verliezen hun belangstelling voor hun niet-zoolvormige modeartikelen. Uiteindelijk staat de kast van een vrouw vol met verschillende stijlen schoenen die ze nooit draagt. versleten, weggegooid, kapot of aangepast om aan een kleinere voet te passen, of zonder een echt gevoel van plezier om een mooi paar schoenen te bezitten. Schoenen kunnen als een ongewenst geschenk zijn dat nooit helemaal de juiste maat heeft of blijkt te zijn wat je nodig hebt.
De grootte is Schema’s
Aan de andere kant van de prijsschaal kunnen schoenen extravagant zijn, niet alleen in termen van dollars, maar ook in termen van wat ze vertegenwoordigen. Met kwaliteitsschoenen en schoenen die bijna perfect zijn, kun je je schoenenbudget tot het uiterste uitrekken en tegelijkertijd je comfortniveau opkrikken tot bijna sterrendom. Om al deze redenen zijn schoenen waardevol en moeten ze nooit te vroeg worden gekocht.
Haastig gekochte goedkope schoenen die zijn bijna gloednieuw zijn een geweldige manier om een paar dollar te besparen, maar pijn aan je voeten. Als je de keuze hebt tussen een mooi duur nieuw paar schoenen dat op het punt staat je voeten te laten bezwijken of een paar oudere goedkopere schoenen die het net uithouden tot je volgende loonstrookje, maak dan de keuze gemakkelijk.
Zolang de schoen in goede staat blijft met alle oorspronkelijke glans, geen slijtage en geen verbleking, verfvlekken en kleine scheurtjes, hebben de schoenen een volledig en functioneel leven. Pas als ze deze status hebben bereikt, vertonen ze tekenen van verslechtering.
Een mooi paar schoenen dat nog zijn oorspronkelijke sierlijkheid en kwaliteit bezit, is onbetaalbaar en zal nog vele jaren worden gewaardeerd.