Ibiza oorbellen

Ik weet nog dat ik Sunstones voor het eerst bezocht. Het was net nadat de Waroo en hippie bewegingen waren weggeëbd en er hing een donker gevoel van dreiging in de lucht.

Sunstones was de perfecte plaats om je strandkledij te verlevendigen want de sensualiteit van de plaats maakte het bijna tot een no-rance hot spot. Vergeleken met New York was Sunstones een serene aangename zeekust. Het had een eikenmos-vuurplaats restaurant en een Bermuda uitzicht.

Ik dacht terug aan mijn tijd bij Sunstones en hoe makkelijk het was om gewoon jezelf te zijn en hoog op de Essentials lijst te komen. Zo voelt het nog steeds, hoewel er veel veranderd is sinds mijn laatste bezoek.

Sunstones is nu een gevestigde internationale bohemien gemeenschap online met een focus op individuele projecten en producten zowel dichtbij als ver weg. We verkopen niet alleen kleding en accessoires maar hebben ook een geweldige selectie sieraden, handtassen, en natuurlijk onze signature import: zonnestenen.

Sunstones Boheme, kies de tas die je wilt.

Sunstones Boheme is een online boetiek en een one stop resource voor al je Boho benodigdheden. We hebben alles wat je nodig hebt, en we zijn het beu om steeds dezelfde producten te bestellen op dezelfde plaatsen.

Dit is het soort boho online winkelen waar je van zult houden…

Sunstones beschikt ook over een e-store voor kopers en fabrikanten om webpagina’s te maken, zodat de communicatie tussen koper en verkoper gemakkelijker wordt.

Sunstones, gevestigd in Venice, in de buurt van Hollywood, begon eerst met het inkopen van vintage stukken en ging daarna over op de nieuwste trends.

Als je een Ibiza-fanaat bent, ga dan bij Sunstones op zoek naar stukken met de kenmerkende zilveren en gouden overlays. Ibiza oorbellen is altijd op zijn best op de catwalks, en voor een meer hard core bohemien randje, kies dan voor stukken die gemaakt zijn van verweerde, mooie materialen… zoals stukken waar stukken stof of leer afgepeld zijn.

Lees meer

Damesmode
Damesmode