Spirituele sieraden

Wat zijn de verschillende soorten juwelen?

Traditioneel bestaan sieraden uit twee soorten, er zijn lichaamssieraden ( op maat gemaakte stukken ) en dan zijn er fijne sieraden ( niet op maat gemaakte stukken). Alles boven de pols wordt beschouwd als fijne spirituele sieraden. Fijne sieraden kan worden op maat gemaakt of gedragen door het individu. Deze fijne stukken zijn over het algemeen niet aan te passen stukken.

fijne juwelen zijn er in twee soorten, er zijn twee soorten fijne juwelen.

1. kostbare juwelen – Het zijn juwelen die worden gedefinieerd als zijnde noodzakelijkerwijs het product van kostbare voorwerpen ( goud, diamant ) of Italiaans Murano glas of UVI geverfd glas. Er moet worden aangegeven of de juwelen al dan niet met niet-edelstenen zijn bezet. Het wordt meestal gepresenteerd in de vorm van een voorwerp dat een klok wordt genoemd. Het kan een klok zijn met prachtige kleuren waarmee het zichzelf versiert of het kan een wandklok zijn met een ander fijn decoratief voorwerp. Het wordt meestal gepresenteerd in de vorm van een klok.

2. interpreterende juwelen – Het zijn juwelen die verhalen vertellen. Het presenteert verhalen meestal op een ongebruikelijke manier met behulp van niet-traditionele voorwerpen of afbeeldingen. Verhalende sieraden hebben meestal niet-traditionele en moderne kenmerken.

Wat zijn de verschillende soorten fijne juwelen?

Er zijn verschillende soorten fijne juwelen die als spirituele sieraad kunnen worden aangeboden. De belangrijkste soorten zijn:

1. Fijne sieraden kunnen een eenvoudig sieraad zijn zoals een klok, ring, armband enz. Het moet worden ontworpen met uitmuntendheid en finesse.

2. Fijne sieraden omvatten alle verschillende stukken die decoratief, modieus, trendy, mooi of uniek zijn. In principe, elk object dat is opgenomen in de lijst van fijne sieraden moet van grote kwaliteit zijn

3. volgens de definitie in het glossarium, alle spirituele sieraden waarin glas of stenen en metalen voorwerpen zijn verwerkt. Gewoonlijk vallen onder fijne juwelen ook klokken, ornamenten, wandversieringen en ook tafelgerei

Wat is het verschil tussen fijne juwelen en fantasiejuwelen?

F-sieraden worden vaak in verschillende vormen gepresenteerd, passend bij elke gelegenheid. In principe worden ze gepresenteerd in zes verschillende vormen: klok, ring, armband, hanger, oorbellen en horloge. Kledingaccessoires zoals wandklokken kunnen ook tot de fijne juwelen worden gerekend, maar zeker niet tot de fijne sieraden als zodanig. Waarom? In het algemeen zijn juwelen ontworpen om gedragen, gedragen, gedragen te worden… (natuurlijk met veel finesse). Mooie juwelen zijn ontworpen om je mooi te maken. Kostuumjuwelen daarentegen zijn bedoeld om te glinsteren en te schitteren en zijn niet bedoeld om gedragen te worden.