Basic shirt

Voor een kleine organisatie kunnen de kosten van het bedrukken van gepersonaliseerde T-shirts zeer hoog zijn. Hun beperkte fondsen worden gebruikt om de slogans en afbeeldingen te drukken die zij willen. Wat als u alleen de T-shirts wilt ontwerpen met een ontwerp dat niet te duur is? Wat als u niet de vaardigheden of de personeelscapaciteit hebt om het zelf te ontwerpen? Het is altijd niet mogelijk om ze in een winkel te kopen. De kosten zijn doorslaggevend. Maar kunt u het T-shirt ontwerpen tegen een lagere kostprijs? Het antwoord is ja.

In een notendop, er zijn twee opties voor een ontwerp uw eigen T-shirts. Ofwel blijft u de T-shirts kopen in een winkel en verspilt u daarbij veel geld aan de aankoopprijs, ofwel kunt u het T-shirt ontwerpen tegen een relatief lage kostprijs door het te kopen bij een T-shirt fabrikant. De vraag is aan welke keuze u de voorkeur geeft. Naar mijn mening is het ontwerpen van uw eigen T-shirt om verschillende redenen een verstandige keuze.

Zeefdruk T-Shirts zijn economischer:Er is een lagere prijs voor zeefdruk in vergelijking met zijde gescande T-shirt. De reden hiervoor is dat zeefdruktechnologie gesofisticeerder en nauwkeuriger is, terwijl zeefdrukscanners niet de glinsterende eigenschappen vertonen die bij zeefdruk afwezig zijn. Bovendien zijn T-shirts met zeefdruk ook minder duur in vergelijking met T-shirts met zeefdruk. De reden is dat zeefdrukkers veel meer T-shirts van verschillende kleuren kunnen drukken, en zeefdrukken van punts met individuele ontwerpen meer tijd zou vergen en dus duurder zou zijn. Als u dus maar een paar kleuren drukt, zou u ze niet kunnen gebruiken als de belangrijkste kleurbasis voor uw ontwerp.

Een stijlvolle look: U bent in staat om uw eigen T-shirts te ontwerpen met het oog op uw professionaliteit. In het geval dat u denkt aan uw werk, moet u denken aan het uiterlijk van deze T-shirts, samen met hun algemene kwaliteit. Uw eigen professionele uitstraling zou bereikt worden als u een merk eigentijdse T-shirts ontwerpt. In het geval, dat u een conventionele look wilt weerspiegelen, kunt u proberen myriaden van levendige waaier van moderne ontwerpen beschikbaar in de markt. Er zijn ook een aantal grote collecties van koele en trendy ontwerpen vanaf eenvoudige tot grote thema’s. De grote collectie van Wedding Stitch T-shirts weerspiegelt een traditionele uitstraling van een Britse bruiloft.

De flexibiliteit van op maat gemaakte T-shirts: U bent in staat om een uniek ontwerp voor uw T-shirt te maken, dat geen van uw vrienden of collega’s zou kunnen hebben. U kunt ook kiezen voor multi-color ontwerpen, met verschillende kleurschakeringen, stijl en motieven. De verscheidenheid aan kleding komt tot uiting in de multi-merk kleding die u uitdrukt. Bovendien bent u in staat om uw ideeën op een unieke manier aan het publiek uit te drukken. U kunt deze ontwerpen ook gebruiken om uw huizen of voertuigen te versieren.