Bohemian oorbellen

Juwelen voor vrouwen. De evolutie van nieuwe trends in juwelen begon echt met de wirts (keramiek, diamant, Bali, turkoois, Meccano, paars, goud, zilver, kristal, kobalt, boren, mica, titanium en goud) en evolueerde snel naar prachtige voorwerpen gemaakt van edele metalen zoals goud, platina, goud, diamant en saffier.

In de Middeleeuwen zette het Elizabethaanse Engeland aan tot het dragen van edelstenen, waaronder oorbellen van goud en jade. Hieruit ontwikkelde zich een mode voor het dragen van (aan) diamanten ringen. De trend heeft Victoriaanse jurken ontdaan van de oorspronkelijke concepten van juwelen. En wat bekend stond als hoge kant, wordt nu eenvoudige kant genoemd. Grote A-vormige ontwerpen (A. verlengde A) werden meestal gedragen met riemsluitingen. Bandsluitingen zijn in de 21e eeuw in onbruik geraakt. De meeste halskettingen hebben nu onafscheidelijke of afneembare cocons, die voorbij de knokkels van de kleding hangen. Op modewebsites zijn er talloze soorten vrouwensieraden te vinden. Van kleine krullers, oorbellen, ringen, kleine hangertjes, Babyliss Art, Chantilly, Celine, Boor, oorbellen (A. E. C). Elk ontwerp heeft zijn eigen schoonheid en voordeel. Het is zeker de moeite waard om ontelbare foto’s te vinden met vele soorten voorwerpen. De online modejuwelen zijn te zien, met gedetailleerde correspondenties. Ze zijn zeer geschikt om cadeau te geven, maar kunnen ook worden gebruikt als instrumenten voor zelfversiering.

In Europa en Azië zijn kralen de nieuwste vondsten op de modeshow. Ze worden zowel door mannen als door vrouwen gedragen. Het is verbazingwekkend hoe een klein draadje, eenmaal geweven, kan uitmonden in een meesterwerk. De processen die betrokken zijn bij het maken van deze halskettingen zijn uiterst vakkundig. De kralen zijn zo exclusief dat ze voorzien zijn van designerlabels. De felgekleurde kralen worden meestal in Italië gebruikt om delicate ontwerpen te maken en worden ook door de rijken deels gebruikt om te pronken met rijkdom.

Uitstekende nieuwe items zullen hun opwachting maken in de mode-industrie. Groot-Brittannië heeft enkele vooraanstaande juwelenontwerpers opgericht. De keuze van individuele juweliers is in veel landen vrij. In veel landen is het dus mogelijk uw juwelencollectie te kiezen op maat, kleur en verhouding. In veel gevallen is het gewoon een kwestie van keuze. In veel gevallen zijn het de rijken die juwelen dragen. Het is dus net zo belangrijk om te midden van de rijkdom mooie stukken te dragen dan er armoedig uit te zien.

In Europa worden de toonaangevende namen in de mode geboren en sterven zij in overeenstemming met de trends in de sector. Het is dus normaal dat zij zelf namen krijgen. Maar op namen van beroemde modeontwerpers moet men niet vertrouwen als het om het kopen van juwelen gaat. De rijkdom die de ontwerpers bezitten is tegenwoordig bekend, zodat men niet op de namen van beroemde mensen hoeft te vertrouwen. Andere namen van beroemde ontwerpers kunnen aan de juwelenkar worden toegevoegd.

De initialenOnder de bekende namen in de industrie zijn Marc, Don, Donald en Donna Karan. Zij zijn de juwelen van de mode-industrie. Marc Jacobs definieerde de mode voor het eerst in zijn eigen werk ” Jacobs syndroom”. Deze ontwerper inspireerde de hele mode-industrie tot het uitrekken van sonische technologie en het creëren van innovatieve ontwerpen. Deze laatste kunstenaar heeft de neiging om zijn ontwerpen achter te laten. Daarom zijn zijn juweelontwerpen zo populair.

Donna Karan produceerde de beste leading ladies periode aan het eind van de jaren 80. Deze ontwerpster hield de fakkel van de mode hoog door deze met goud te bedekken. Dit was mogelijk door de metallic tinten en de continue rhodium plating. Goud wordt altijd geassocieerd met de zomer, dus Donna Karan was in staat om de magie van boten, stranden en natuurlijk, de zomertijd te vangen!

Deze beroemde ontwerpster heeft de meest compromisloze passie voor haar creaties. Elk seizoen heeft ze haar stukken opnieuw ontworpen om ze af te stemmen op de laatste modetrends. Dit is de reden waarom u een blijvend sterke associatie ziet tussen Declaratiejuwelen en designerjuwelen.