Stomerij Zoetermeer

Welkom in onze tweedehandswinkel.

Jij bent speciaal. We hebben hier een heleboel vintage spullen die je misschien voor lief neemt. De uitdaging is hoe je de vreugde van het vinden van een zeldzaam voorwerp van je ouderwetse geest naar de 21e eeuw overbrengt. Hier krijg je een beperkt aantal keuzeobjecten om naar te staren. Maar u krijgt ook veel kennis en hulp bij het winkelen.

Waarom geven wij u alleen tweedehands spullen in plaats van het nieuwe of het gebruikelijke? Simpelweg omdat we veel belangrijkere dingen te verkopen hebben. Maar we hebben uw eerlijke mening nodig dat het item waar u interesse in heeft, het item dat u naar de stomerij wilt brengen, aan uw behoeften kan voldoen. We kunnen dan kijken naar verschillende opties en u een paar minuten de tijd geven om te verkennen wat we in voorraad hebben en u ook meenemen voor een wandeling door de sectie groothandel kleding.

Hier zult u merken dat alles er tweedehands uitziet. En daar hebben we een paar redenen voor.

Ten eerste hebben we, naarmate we ouder worden, de neiging voorwerpen te verwerven die we niet meer mooi vinden of gebruiken. Veel van de voorwerpen waar we heimwee naar hebben, hebben we misschien verzameld, zoals antiek lunchgerei, of oude actiefiguren. We hebben gewoon iemand nodig die deze voorwerpen taxeert en ons vertelt of ze in slechte staat verkeren, of ze gerepareerd moeten worden voordat we gaan bellen en of ze nog iets waard zijn.

Ten tweede zult u tweedehands kleding vinden die niet bekend en gewild is. Mensen ontdoen zich van dingen die ze niet meer willen hebben, of het nu gaat om alleggings of haveloze kleren van een schoolplein. En dit omvat ook actiefiguren en sportuitrusting. Er zijn misschien zelfs mensen die bezittingen hebben die zij niet meer willen hebben, en zij zouden graag iets van waarde krijgen uit hun in waarde dalende voorraad. Het tweedehands lid van het team zou een verzamelaar van vintage teamgenoten kunnen zijn, of een Wereldoorlogsoldaat uit een Europees theater. Het tweedehands lid van het voetbalteam zou een antieke speler kunnen zijn; een gebruikte buitenspeler uit een vervlogen speltijdperk; of een afgedankt souvenir van een verre wedstrijd. En we zouden deze twee voorbeelden niet eens in de verste verte met elkaar vergelijken.

Wat u echter zult merken, is dat er nog steeds genoeg goede redenen zijn om uw gebruikte goederen te verkopen, en nieuwe te kopen. En daar hoort Liverpool Football Cycles ook bij.

Twee woorden; Joey Macintosh.

Vanuit de garage van zijn ouders bracht deze jongeman vele zomermiddagen door met het herscheppen in zijn geestesoog van precies het denkbeeldige spel van gisteren. Het duurde niet lang of hij was het grootste deel van zijn tijd bezig met de spoelen van de plaatselijke filmindustrie, bestemd voor de vuilnishoop in de achtertuin van zijn ouders. Maar zijn verbeelding kon hem niet tegenhouden. Toen hij werd gediagnosticeerd als creatief gebrekkig en het syndroom van Aspergers kreeg, zorgden zijn ouders ervoor dat hij tijd doorbracht in remedial classes. Gelukkig respecteerden zijn leraren zijn genialiteit genoeg om hem een deel van zijn vakantietijd te laten besteden aan het werken aan zijn ambacht.

Tegenwoordig is de zestienjarige Joey Macintosh niet alleen een volleerd striptekenaar, maar ook het hoofd van de animatie-afdeling bij cartoons- Cooperative.Joey Macintosh creatie: “erences”, zoals hij het fijntjes uitdrukt. Joey’s creaties zijn zo ingewikkeld gedetailleerd dat ze de aandacht hebben getrokken van velen die zijn vaardigheid onmiddellijk herkennen.

Jamie Briggs, een vriend van Joey’s zei: “Als je zijn werk ziet, vraag je je af wie zijn kunstenaar is.

Lees meer:
Kledingreparatie Zoetermeer
Kledingmaker Zoetermeer