Het woord juweel komt van het Italiaanse “ajazz” enkelvoud – “ijazz” en het woord “jag” (juweel). Het eerste geregistreerde gebruik van het woord was in deze betekenis in de 14e eeuw. In het oudere gebruik kwam het woord van het Latijnse woordanging, van het Oudgriekse woord “Homannas,” dat “zoon van een ruilbeurs” betekent.
Juwelen is nu Juwelen is een term die verwijst naar elke sierring, halsketting, oorbel, of een paar oorbellen. In de meest elementaire zin is een sieraad een stuk dat wordt omgedaan om te worden gedragen. sieraad kan ook verwijzen naar rand van goud,Discreet is een sieraad elk artikel dat is ontworpen om te worden gedragen. En, ornament kan elektrisch vervaardigd worden.
Een nieuwe definitie
In Dress Designers’ jargon is een hedendaags sieraad elk ornament met inbegrip van datgene dat stud, hangende hanger, rozenkrans, riet, bulldog, blad, Amerikaanse stuivers of dubbelgevouwen kettingen wordt genoemd, ongeacht of hetzelfde ornament stud, hanger, rozenkrans of riet is. Met andere woorden – alle kralen, stenen, metalen, hout, acryl, enz. tot aan de rand van het ontwerp worden als ornament beschouwd.
Vervallen Types
Ontwerpers hebben de oudere ornamenttypes vervangen door de nieuwere. Diamanten worden bijvoorbeeld nog steeds gebruikt als aizer-stenen in sommige juwelen, maar hun gebruik is beperkt tot sierjuwelen. Hoorns (of tongringen) zijn een van de hedendaagse types.
De meeste ontwerpers vervingen juwelen door kralen, stenen of andere harde elementen, om de juwelen economischer te maken, en ook om het aantal gebruikte elementen te verminderen. Dit werd ook gedaan om een uniform ontwerp te introduceren en een juweel te creëren dat bij de drager zou passen.
Een beeld dragen
Ontwerpen brachten een beeld over, en zorgden dus voor meer verkoop. Designerjuwelen drukten een beeld uit van rijkdom, glamour, jeugd, schoonheid en stijl. Juweelontwerpers streven ernaar juwelen te ontwerpen die passen bij het imago van de drager.
Voor de vrouwen, het belangrijkste deel zou zijn dat ze nodig hebben om zich comfortabel voelen in de sieraden die ze dragen.Veiligheid moet hun eerste zorg zijn. Als de keuze van sieraden is slecht en als het ongemak niveaus zijn hoog, de noodzaak voor het veranderen van de keuze van Sieraden met naam zal sterk worden gevoeld.
De verschillende soorten designer juwelen voor vrouwen zijn:
* indrukwekkende sieraden gemaakt van edelmetalen en edelstenen* bijzondere en interessante stukken bezaaid met halfedelstenen* Statement of ultramoderne sieraden gemaakt van sportieve, commerciële of historische merken* geliefde en onderscheidende modestukken* op dieren geïnspireerde sieraden
andelier oorbellen
artisjokken ringen
beenringen
diamanten bezaaide ringen
stunnelringen
aangetaste ringen
Dit is een lijst van de veel voorkomende manieren waarop designer juwelen het beeld van de vrouw hebben veranderd:
* uniek modieus* mooie en ongewone ontwerpen* rijk aan vakmanschap* bijzondere oorbellen* luxueus en weelderig om aan te raken* sets inbegrepen in de aankoop
De verschuiving in smaak die door deze veranderingen teweeg werd gebracht, bleef hangen in de ontwerpen en in de stukken die werden gebruikt bij het maken van de sieraden. Stijlen bleven veranderen, trend bleef veranderen, en bracht over een lange lijn van de geschiedenis in het maken van designer sieraden.
Designer Jewelry AchievieSPAction!
Dit is de grootste prestatie van juweelontwerpers. Vandaag de dag wil iedereen designer sieraden, en is zich terdege bewust van de opkomst en opkomst in de wereld van de mode-sieraden. In feite, met de hoge uitgaven in het ontwerp, de concurrentie is zeer stijf. Vandaar, is er een zeer hoge kans op het missen van de mark in het fenomenale succes van de designer sieraden en designer mode statement. De fabrikanten van modejuwelen worden gedwongen te leveren wat de consumenten eisen.
Als de industrie haar greep op de markt niet verstevigt, laat de toekomst van de hele industrie zich raden. Om succesvol te zijn en te overleven in de wereld van de modejuwelen, moeten de nieuwe merken iets buitengewoons bieden. Zij moeten juist de trends die de rest van de industrie gebruikt, verleggen. Zonder mee te lopen met de trends, hoe dan ook, moeten de fabrikanten van designer sieraden zich een plaats veroveren in de industrie. Dit maakt de mode-sieraden een stuk meer vervullend en bevredigend voor de klanten.
Om de massa’s comfort te bieden, zijn de traditionele en hedendaagse stijlen beproefd door de wisselende generaties. Naarmate de tijd verstrijkt, blijven deze stijlen op de markt, op zoek naar dat comfort dat iedereen verlangt.
Uiteindelijk gaat comfort en op één lijn zitten samen met de nieuwste ontwerpen. Daarom ken ik niemand die het nog oneens zou zijn met het feit dat designer juwelen een grote bijdrage hebben geleverd aan het modegevoel van de wereld van vandaag.
Velen denken misschien dat het een soort achtervolgingswaanzin PD is.