Ons doel is om u te helpen de look te bereiken waarmee u gezegend bent en dat is mogelijk als u het juiste advies krijgt. Je haar is een heel belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Als je haar niet gezond genoeg is, wordt je hele uiterlijk dof. We hebben een groot team van gezondheidsexperts klaarstaan ​​om u het beste advies te geven.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken op uw verzoek of als u advies nodig heeft, we zijn altijd beschikbaar om u te helpen. Onze diensten worden beschikbaar gesteld door amandelbloem, een exclusief designermerk voor enkele van de beste salons in het land. Ons team bestaat ook uit een goed geschoolde haarstylist, die u kwaliteitsservice biedt. Er zijn twee gediplomeerde verpleegkundigen beschikbaar om u te ondersteunen elke keer dat u een knipbeurt nodig heeft.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een ​​van de beste salons ter wereld te kiezen die u de beste salonervaring kan bieden. Onze grote en goed uitgeruste kapsalon heeft alle benodigde apparatuur en gereedschappen om u het beste kapsel te geven. Karamma kapsalon is een van de beste salons in Nepal met veel innovatieve producten om je haar zo mooi mogelijk te maken.

Als u een andere salon kiest, kunnen we u heel goed de beste haarverzorging bieden die u verdient.