Comfy set

In het eerste voorbeeld zou je een zijden hemd kunnen dragen dat zijdezacht aanvoelt en een perfect ronde halslijn heeft (sommige van mijn favorieten zijn rond, maar je kunt ook voor andere vormen gaan). De zijde voegt het onmogelijke niveau van comfort toe.

In het tweede voorbeeld, draag een doorschijnend zacht katoenen hemd. De pure luxe en sexy materialen voelen bijna hemels aan. De pure zachtheid omhult je op alle juiste plaatsen en je voelt je bijna als een nieuw mens (Persoonlijk een beetje een softie). Zoek naar items met zilverkleurige kralen of geruwde stoffen elementen.

In beide voorbeelden laat de auteur zien hoe je de garderobe van een vrouw kunt verbeteren. Ze zien er allebei bijna identiek uit, met uitzondering van het zijden hemd met een geheel andere kleur en het gekleurde onderhemd in het tweede voorbeeld (dat een geheel andere kleur heeft).

Oké, laten we realistisch zijn. Kies je voor zijden en volwassen babykleding? In het eerste voorbeeld is het zijden hemd gewoon om te pronken met alle bewonderaars. (En eigenlijk zal de echtgenoot jaloers op me zijn…). Ik betwijfel of u nog andere artikelen met zijde zult kopen in het tempo waarin u aan uw outfit besteedt. Een meer realistische optie zou een overhemd met open knopen kunnen zijn. Waarom probeert u het niet eens? Het is een comfy set om te dragen en het geeft de outfit een vleugje klasse.

Over het algemeen is zijde moeilijk te overtreffen, vooral als onderhemd. Over het geheel genomen is zijde echter de meest gebruikte stof voor herenkleding, en daarom is de markt voor van zijde vervaardigd textiel en kleding zo enorm.

Oké, dus wat is er gedaan om dit mogelijk te maken? De komst van het internet heeft de consument in staat gesteld zelf een distributeur te worden. Parfums, kleren, schoenen, enz. worden wereldwijd gedistribueerd. De combinatie van lagere overheadkosten en de transparantie van het on line runnen van een bedrijf, betekent dat de distributiemethoden zeer effectief zijn geworden.

De distributiemethoden zijn zo gebruikersvriendelijk geworden dat het internet niet alleen een distributeur is geworden, maar bijna eenPlatform voor de weergave van de tot op heden gecreëerde en gedeelde gebruikers, en elk toekomstig bedrijf dat munt zou willen slaan uit dit geweldige nieuwe distributiekanaal.

Er zijn vele forums en groepen waar verkopers en kopers elkaar kunnen ontmoeten, zowel op sociaal als op zakelijk gebied. Het belangrijkste forum dat wij gebruiken is het eNurse.com forum, waar we de laatste tijd erg actief zijn geweest.

Lees meer

Fashion boetiek online

Online fashion shop